Irxon BT576 Bluetooth vezeték nélküli soros kommunikációs Class1 100 m RS232 soros Bluetooth adapter

Új termék

1 Elemek

Készleten

Ft29 446

Megosztás

Egyéb infó

Li Termék funkció jellemzők

A fő funkciója, hogy ez a termék helyett a hagyományos RS232 soros kommunikációs kábel, változtassa meg a vezetékes soros kapcsolat a vezeték nélküli Bluetooth-kapcsolatot, így vettem észre, hogy a vezeték nélküli soros kommunikáció. Ez a termék lehet csatlakoztatni bármilyen szabványos RS232 serial eszközök, valamint a Bluetooth SPP kommunikációs funkció a többi Bluetooth-adaptert vagy notebook, palmtop számítógép, mobil telefon, valamint az egyéb berendezések, vezeték nélküli soros kommunikáció.

- ez a termék beépített Bluetooth kommunikációs protokoll szoftver támogatja a Bluetooth SPP (Serial Port Profile), valamint a GAP (Generic Access Profile), nem illesztőprogram-telepítő támogatja a munkát a csatlakoztatott eszközre, használható bármilyen szabványos RS232 serial eszközök.

Csatlakoztathat kommunikálni Bluetooth-kompatibilis laptopok, asztali számítógépek felszerelt Bluetooth adapter, Bluetooth PDA, Bluetooth, GPS, illetve egyéb eszközök, amelyek támogatják a Bluetooth SPP szolgáltatások.

A felhasználónak nem kell megérteni, hogy a szakmai tudás, a Bluetooth kommunikációs technológia, a felhasználó, vagy a közös soros kommunikáció soros kábelen keresztül csatlakozik a hagyományos, nincs különbség a kábel, soros kapcsolat használata soros kommunikációs szoftver, vagy soros kommunikációs kód továbbra is használható.

Továbbítja az erőt, hogy a Bluetooth Class 1 szintű, nyitott tér kommunikációs távolság 100 méter, valamint az egyéb Class1 Bluetooth-eszköz számára, távolsági, mobil, vezeték nélküli soros kommunikáció.

Biztosítja a gazdag készlet AT parancsokat. A felhasználó beállíthatja, hogy a Bluetooth soros kommunikációs sebesség, flow control, stop bit, paritás, Bluetooth eszköz neve, beállíthatja, hogy a mester-szolga adapter szerepet, párosítás jelszó, hanem az A parancs, a beavatkozás a folyamat a kommunikációs adapter állami lekérdezés.

• működteti az adapter segítségével a MiniUSB felület adapter. Kétféle áramforrás: az egyik, hogy az USB-kábel, amely támogatja ezt a terméket egyik végén csatlakozik a számítógép USB-portjához, a másik végét kapcsolódik a MiniUSB port az adapter; a másik a MiniUSB interface power adapter 220V-5V.

Biztosító váltás kapcsolók a DCE valamint a DTE-nek. Ha a kapcsolat egy fejléc készüléket, akkor a kapcsolót, hogy DCE; ha a szülő készülék be van kapcsolva, akkor kapcsoljuk, hogy a DTE-nek.

Li Piac Alkalmazás

A fő funkciója, hogy ez a termék helyett a hagyományos soros kábel kapcsolat, a felhasználónak nem kell, hogy túl sok változás, hogy az eredeti program, akkor azonnal változtassa meg az eredeti soros kábel csatlakozási módot, hogy a vezeték nélküli Bluetooth soros kapcsolat. Azok számára, akik nem szeretnék, hogy túl sok a vonalak az ipari, egészségügyi, kereskedelmi, feltérképezése, valamint egyéb alkalmazási területek, ez a termék rendelkezik egy egyszerű, gyors, biztonságos, megbízható megoldás a vezeték nélküli soros kommunikáció.

Cseréje a soros kommunikációs kábel a készülék mérő, mint a teljes állomás eszköz, egyenlítői eszköz, soros port, nyomtató, stb.

Használt GPS navigációs rendszer, víz, villany mérőóra-leolvasó rendszer, ipari területen bányászati ellenőrzési rendszer

Csatlakozás laptop, pc, PDA

Li Fő paraméterek, termékleírás

Bluetooth jegyzőkönyv: Bluetooth 2.0+EDR, Bluetooth, Soros port, profilt (SPP)

Interfész interfész: RS232-DB9F, RS232-DB9M (plus adapter)

Kommunikációs árak: 4.8, 9.6, 19.2, 38.4, 57.6, 115.2,, 230.4

Modulációs mód: GFSK, DQPSK, 8-DPSK

Kommunikációs távolság: nyílt térben akár 100 méter

Átviteli teljesítmény: 18 dBm (Class 1)

• elfogadás érzékenység: -86dBm

Üzemi feszültség / üzemi áram: 5-6V DC / Max. Áramfelvétel: nyugalmi 90ma

Munkahelyi környezet hőmérséklet: -20-75 ° Celsius

Méret, súly: 65 x 35 16 mm 36g

Li Termék csomagolási lista

Modell BT576 Bluetooth soros adapter

2dBi Mini antenna egy

• DB9 nő fejét a férfi fejét egy adapter

MiniUSB az egyik a hálózati kábelek

• MiniUSB felület, 220V-5V adapter (opcionális rész)

Kézi másolat

Címkék: bluetooth adapter, a vezeték nélküli adapter, adapter kommunikátor, Olcsó bluetooth adapter, Kiváló Minőségű vezeték nélküli adapter, Kína adapter kommunikátor Szállítók.

Adatlap

Csomag Méret 20cm x 15cm x 10cm (7.87in x 5.91in x 3.94in)
Készülék Típus darab
Csomag Súlya 0.5kg (1.10lb.)
Elem Típusa FM Adó
Márka Név MLLSE
Feszültség 5V

Vélemények

Írd meg véleményed

Irxon BT576 Bluetooth vezeték nélküli soros kommunikációs Class1 100 m RS232 soros Bluetooth adapter

Irxon BT576 Bluetooth vezeték nélküli soros kommunikációs Class1 100 m RS232 soros Bluetooth adapter

Kapcsolódó termékek: