Fekete Rózsafa erhu Kínai Hangszerek erheen a táskát, íj Teljes készlet Tartozékok selfstudy könyv

Új termék

1 Elemek

Készleten

Ft66 558

-9%

Ft73 952

Megosztás

Egyéb infó

Üdvözöllek látogató a bolt!

Erhu

Az erhu is nevezik nanhu ("dél-hegedű"),néha ismert a Nyugati, mint a "Kínai hegedű" vagy a "Kínai két string hegedű," egy twostringed meghajolt hangszer, használt, mint szólóhangszer, valamint a kisebb együttesek, nagy zenekarok. A legnépszerűbb hangszer a huqin család a Kínai meghajolt, vonós hangszerek, együtt a zhonghu, gaohu, banhu, jinghu, sihu, de sokan mások is. Használható mind a hagyományos, valamint a kortárs darabok, ez egy sokoldalú eszköz.

Játszik technika

Tuning

Az erhu szinte mindig van hangolva, hogy az intervallum az ötödik. A belső string (legközelebbi játékos) általában hangolva D4, valamint a külső string A4. Ez ugyanaz, mint a két középső szálat a hegedű.

Pozíció

Az erhu játszott ülve, a hang doboz tetején helyezkedik el a bal kezét, a nyakát, a függőlegesen tartott.

Jobb kéz

Az íjat tartott egy alattomos markolat. Az íj haját igazítja, így kissé laza. Feszültség által az ujját a jobb kezén. Az íj haj kerül között a két szálat, mindkét oldalán az íj haj előállítására használják a hang, a játékos tolja az íj, a testtől, amikor meghajolt a karakterlánc (a külső string), majd húzza befelé, amikor meghajolt a "belső"

D húr.

Eltekintve a szokásos meghajolva technika a legtöbb darab, az erhu is szedett, általában használ a második ujját a jobb kezén. Ez termel, száraz, tompa hang (vagy ha a nyitott húrok a megkopasztott, a hang valamivel több rezonancia), amely néha kívánt a kortárs darabok.

Bal kéz

A bal kéz megváltoztatja a hang a húrok megnyomásával a string a normális, harmonikus pontot. Mivel a készülék nem rendelkezik bund, a hang kissé zavaros, de rezonancia. Technikák közé tartozik hua yin (diák), rou xian (vibrato), huan ba (változó pozíció), stb.

Ha félsz, hogy nem játszik erhu, nem számít, kérlek, ne aggódj, küldünk egy angol verzió

önálló tanulás könyv .Könnyű megtanulni .

termék részletek

Címkék: kínai hangszerek erhu, kínai erhu, erhu kínai hangszer, Az olcsó kínai hangszerek erhu, Magas Minőségű kínai erhu, Kína erhu kínai hangszer, a Szállítók.

Adatlap

Készülék Típus darab
Csomag Méret 80cm x 15cm x 10cm (31.50in x 5.91in x 3.94in)
Csomag Súlya 2.0kg (4.41lb.)
FELSŐ ANYAG Fekete, Rózsafa
Márka Név SevenAngel
Méret 82*11*10

Vélemények

Írd meg véleményed

Fekete Rózsafa erhu Kínai Hangszerek erheen a táskát, íj Teljes készlet Tartozékok selfstudy könyv

Fekete Rózsafa erhu Kínai Hangszerek erheen a táskát, íj Teljes készlet Tartozékok selfstudy könyv

Kapcsolódó termékek: