Kézzel készített bőr mellkasi messenger táska táskák, bőr táska, minta, rajz DIY verzió BXK-20-as verzió papír mellkasi csomag típusa

Új termék

1 Elemek

Készleten

Ft3 142

Megosztás

Egyéb infó

Vevő Közlemény

1, China post air mail módon China post levegő parcal így olcsóbb. De a szállító sebesség nagyon lassú, különösen Transzfer Oroszországba. Így vásárlás előtt, kérjük, fontolja meg alaposan, amelyek szállítása módja, hogy használja. Minden megrendelést szállítjuk első alkalom, amikor megkapjuk a parancsot. Kérjük, ne alkalmazza a vita a lassú sebesség China post levegő mail, majd a China post levegő csomagot módon. Te selct így kell megfizetni lassú.

2, Mi a jogot, hogy a gyorsforgalmi út , a szerint, hogy igazi express állapot. Kérem, nem vitás, hogy a kifejezett szállítmányozó változik.

3. győződjön meg róla, minden termékeket szállítunk jó szállítás előtt. Nem fogadjuk el a rakomány vissza. Mi nem engedhetjük meg magunknak a resposibility a termékek törött a transzfer. Miután megtalálta a termék ia törött aláírása előtt, kérjük, lépjen kapcsolatba a helyi szállítmányozó, hogy kompenzációt.Kérem, nem vitás ezt a problémát.

4, nem fogadjuk el a rossz megjegyzést alatt 3 kezdődik, különleges akciós termékek.

5, Mielőtt Aláírja termékek, emlékszem, hogy ellenőrizze, ha a csomagok a termékek jól. Akkor győződjön meg róla, minden termék csomagolt hát szállítás előtt. Ha a termék nem működik vagy hibás,kérjük, lépjen kapcsolatba a helyi expressz vállalat, vagy szállítmányozó, hogy a kompenzáció. Mi nem engedhetjük meg magunknak a carge a termék törött.

6, Kérjük, ellenőrizze az angol Cím, mobil telefonszám, telefonszám. Győződjön meg arról, hogy azok hatékonyak.

7, Ha megértenéd, hogy a fenti 6 tételek, szívesen vásárolnak tőlünk. Itt van a legtöbb versenyképes termékek.

8, a nyári ruhákat, kérjük, vegye fel velünk a fejlett, hogy erősítse meg, amennyiben azok raktáron, a fejlett.

Élvezze a bevásárlás ideje. Bármilyen kérdése van, szívesen kapcsolatba lépni velünk mi lesz a válasz, hogy az első alkalommal.Ha elégedett vagy a termék, ne feledje, hogy 5 kezdődik, de jó hozzászólás. 5% - os kedvezményt is kaphatnak a jövő érdekében.

A termékeket minden bags rajz inkább, mint a zsák. Kell tenned, hogy zacskókat egyedül. Lehet kapni bőrök, valamint a kapcsolódó hardver üzletünkben is. Élvezze a DIY idő.

Címkék: mellkasi csomag, mellkas táska, mellkas táska bőr, Olcsó mellkasi csomag, Magas Minőségű mellkasi táska, Kína mellkasi táska bőr Szállítók.

Adatlap

Csomag Méret 30cm x 30cm x 30cm (11.81in x 11.81in x 11.81in)
Készülék Típus darab
Csomag Súlya 0.32kg (0.71lb.)
Modell Száma 17071727
Anyag karton papír, ragasztó
szín papír, rajz, kész a táska 30 nap

Vélemények

Írd meg véleményed

Kézzel készített bőr mellkasi messenger táska táskák, bőr táska, minta, rajz DIY verzió BXK-20-as verzió papír mellkasi csomag típusa

Kézzel készített bőr mellkasi messenger táska táskák, bőr táska, minta, rajz DIY verzió BXK-20-as verzió papír mellkasi csomag típusa

Kapcsolódó termékek: