A nagy sebességű átvitel egy LVDS csatlakozó, HSD videó kábel kanyar HSD (mint FAKRA SMB gyors)

Új termék

1 Elemek

Készleten

Ft4 479

Megosztás

Egyéb infó

Van egy új modul találkozni veled, ez is az általános felújított üzletek volna küzd, hogy megtalálja a közös, automatikus-csatlakozók nagy sebességgel. Nemzetközi hívás: gépjármű adás HSD csatlakozó nagy sebességgel. FAKRA SMB-csatlakozók jelenleg a piacon, mint ötször gyorsabb átviteli sebesség, névleges impedancia 100 ohm.

Baba listája:

1. A műanyag héj 1 (univerzális)

2. A fém test elhajlik

3. A farok vonal gomb megnyomásával 1

4. A fehér gumi core egy

5. A center pin 4 gyökér

Származási Hely: Kína

Akkor jó kábel képek:

Annak érdekében, hogy megfeleljenek a kocsi egyre több nagy mennyiségű videó információk továbbítása, illetve elérni, hogy a kereslet nagysebességű digitális adatátvitelre, shun precíziós felhasználás alacsony feszültség megkülönböztető jelet (egy LVDS) rendszer interfész a négy jel vonalak differenciál átviteli elv, struktúra kialakítása kombinálva az IEEE 1394 szabványú USB-interfész funkciók, fejlődő, magas anti-interferencia, alacsony zajszint, két-utas, valamint a 4 szíve jelek nagysebességű távvezeték csatlakozó HSD-csatlakozó, egy megfelelő 100 ohm impedancia értékét, rendszer interfész kompatibilis az Európai gyártók, shun, kutatás-fejlesztés, precíziós, 4 a szív jel csatlakozó, a megjelenés, szerkezet, a automotive csatlakozó mechanikus kártya standard design, funkcionális színválaszték a rossz design, hogy megfeleljen a kereslet az autógyártóknak, teszi a design a csatlakozó széles körben lehet alkalmazni jármű USB, IEEE 1394, ETHERNET, valamint egy LVDS fényképészeti kamera, stb.

Címkék: csatlakozó koaxiális kábel, kábel gázpedál, kábel csatlakozó terminál, Olcsó csatlakozó koaxiális kábel, Magas Minőségű kábel gázpedál, Kína kábel csatlakozó terminál Szállítók.

Adatlap

Csomag Méret 14cm x 14cm x 14cm (5.51in x 5.51in x 5.51in)
Csomag Súlya 0.3kg (0.66lb.)
Készülék Típus darab
Modell Száma lvds csatlakozó

Vélemények

Írd meg véleményed

A nagy sebességű átvitel egy LVDS csatlakozó, HSD videó kábel kanyar HSD (mint FAKRA SMB gyors)

A nagy sebességű átvitel egy LVDS csatlakozó, HSD videó kábel kanyar HSD (mint FAKRA SMB gyors)

Kapcsolódó termékek: